Over ons

Keep the Spirit

Een goede cocktail maken is een kunst. Het vraagt om kennis van drank, alcoholisch en non-alcoholisch en vooral: om kennis van het mixen van smaken. Het zelf experimenteren met het mixen van deze producten is verspillend, duur en een paar keer mis-mixen verheugd de vreugde niet. Hoe fijn als de cocktail op aanvraag wordt thuis bezorgd.

Jeanne

Ik ben Keep the Spirit gestart omdat ik mijn passie voor cocktails en de producten wil delen. Mijn beleving bij het drinken van een goede cocktail is vooral: samen zijn, genieten en delen. Kortom: ik draag graag bij aan gezelligheid, saamhorigheid en plezier!

Ik ben een jonge enthousiaste ondernemer en student Hotel Management. Maar kan ondertussen wel zeggen dat ik ervaren ben in het proeven en samenstellen van cocktails. Vanuit jonge belangstelling volgde ik European Bartenderschool op Mallorca. Sinds 2017 ben ik gecertificeerd international bartender. Mijn belangstelling werd een passie en hiervan maakte ik al snel mijn werk.

Mijn idee

In de zomer van 2020 ontstond het idee voor Keep the Spirit. Deels vanuit mijn passie, deels vanuit de omstandigheden die de wereld veranderden. COVID-19 bracht mij vanuit Zuid-Afrika naar huis. Festivals werden afgelast, cocktailbars gesloten, partijen afgelast…. Jij hebt het vast zelf ook ondervonden: de zomer zag er anders uit als verwacht.

We vermaakten ons thuis, in onze tuin, in kleinere gezelschappen … en hadden de behoefte daar dan een feestje van te maken. Vanuit mijn eigen behoefte voor goede, verse en smakelijke producten kreeg mijn idee vorm. Ik mixte de beste cocktails voor vrienden, bekenden en bekenden van bekenden. Een zomer lang vormden zij mijn proefpersonen. Ik dacht na over de receptuur, de verpakking, de afzetmarkt, enzovoort.

Dus hierbij dank ik meteen mijn familie en vrienden voor het proeven en de eerlijke feedback. Het vormde mijn ideeën, en zorgde daarnaast voor een mooie zomer!

Deze lastige tijd liet dus ook iets moois ziens. Laten we dat behouden in de toekomst. Daarom is de missie van Keep the Spirit dan ook om iedere thuisborrel, -barbecue, -diner en ieder feest net die aanvulling te geven dat we allemaal die goede spirit behouden.

Geniet met Keep the Spirit

Bij Keep the Spirit weten wij hoe je een goede cocktail maakt. Graag laten wij jou hiervan genieten. We stellen ons basisassortiment met zorg samen. We passen het doorlopend aan, waarbij we kijken naar het seizoen, maar vooral graag luisteren naar jou! Jouw mening, kijk en ideeën worden bijzonder op prijs gesteld. Fijn als je deze met ons wil delen via de reviews bij de producten en social media.

We denken niet alleen aan jou, maar ook aan het milieu. Daarom zijn onze flessen van gerecycled plastic. We vragen jou om ze weg te gooien bij het plastic. Zo helpen we met elkaar het milieu ook meteen een handje.

Al onze cocktails zijn zwak alcoholisch (max. 14,9%). Om ze te bestellen moet je dan ook 18 jaar of ouder zijn. Geniet maar drink met mate!