Contact

CONTACT VERZOEK

Wij staan open voor al jouw vragen, opmerkingen en tips. We leveren jou het liefst onze goede cocktails, dus denken graag mee over jouw specifieke wensen. Onze ideeën zijn vrijwel onuitputtelijk, dus aarzel niet om contact op te nemen. Wij antwoorden zo snel mogelijk.

CONTACT INFORMATIE

Linie 225
7325 DS Apeldoorn

Geniet met Keep the Spirit

Bij Keep the Spirit weten wij hoe je een goede cocktail maakt. Graag laten wij jou hiervan genieten. We stellen ons basisassortiment met zorg samen. We passen het doorlopend aan, waarbij we kijken naar het seizoen, maar vooral graag luisteren naar jou! Jouw mening, kijk en ideeën worden bijzonder op prijs gesteld. Fijn als je deze met ons wil delen via de reviews bij de producten en social media.

We denken niet alleen aan jou, maar ook aan het milieu. Daarom zijn onze flessen van gerecycled plastic. We vragen jou om ze weg te gooien bij het plastic. Zo helpen we met elkaar het milieu ook meteen een handje.

Al onze cocktails zijn zwak alcoholisch (max. 14,9%). Om ze te bestellen moet je dan ook 18 jaar of ouder zijn. Geniet maar drink met mate!